Forside

Om værterne

Spred Panik

Hvor lytter du?

Presse og grafik

Billeder

Afstemninger

Panik på YouTube

Panik i medierne


Links til lyttere

Andre link

Kontakt os


Panikknappens ubestridte værter er Túka Berg Lynge og Palle Bo.

Vi er begge familiefædre i 40'erne, hvis bedre halvdele er enige om, at vi mangler noget fornuftigt at ta' os til.

Og nej: at lave en stor radioudsendelse, der ikke engang er på radio –og uden at det kaster lidt løn af sig, ses af baglandet ikke nødvendigvis som det mest fornuftige træk nogensinde. Men vi har længe haft dette radioprogram i kroppen - og det SKAL bare ud.

Vi har sammenlagt mere end 40 års erfaring med radio, blandt andet som kreative reklameproducenter og hhv. tekstforfatter og radiochef. Det var dog som studieværter vi begge forelskede os i mediet og vi savner at lave radio.

Lang historie kort: Trangen til at få vores egen store radioudsendelse igen, førte til Panikknappen.

Udsendelsen hvor vi gør og siger, hvad der passer os, taler med dem vi har lyst til at tale med, er på samme tid både voksne, følsomme og voldsomt barnlige og spiller den musik, du med garanti ikke finder på hylden i Stereo Studio.

Og så er det i øvrigt den perfekte undskyldning for at kunne mødes en gang om ugen og sætte hjerne og stemmebånd i frigear.

Med publikum på.

Det kan vi godt li'. At lave dette program en gang om ugen er nemlig også vores EGEN personlige panikknap.Kan du li' Panikknappen kan du måske også li'
...den gamle Palle Bo Podcast, der blev indstillet, da Panikknappen startede. Men 29 gamle afsnit ligger stadig på pallebo.dk/podcast